За Керпи

Фирма „КЕРПИ“ ЕООД е символ на качество, професионализъм и иновативни решения в преработката и пакетирането на ядки, производство на пелети, белене на слънчоглед и почистване сортиране на различни видове семена.

Фирмата е създадена пред 1997 г. като през натрупаните над 20 г. опит се утвърждава като лидер на българския пазар в производството и търговията с печени ядки, белен слънчоглед и пелети за горене от слънгочгледова люспа.

Материална база

Производствените и складовите площи на фирмата са разположени на 44 000 m² като произвдоствата ни са разделени на две отделни бази. Ние разполагаме с модерно технологично оборудване за почистване и калибриране на семена ,както и за печене и пакетиране на ядки. Имаме добре оборудвани складове за съхранение на суровините ни и собствени транспортни средства. Нашият успех е гарантиран от постоянните инвестиции в материално-техническата и търговска база.

Професионален екип

Фирмата разполага с добре обучен персонал , което е гаранция за постигане на отлични резултати в производствения цикъл както и в отношението с клиентите ни. Разполагаме със собствена лаборатория за проверка на качеството на всичките суровини ,които търгуваме, което ни прави силно конкурентни на пазара. Внедрили сме система за управление на качеството и безопасността на хранителните продукти съгласно изискванията на международните стандарти ISO 9001:2015 и ISO 22000:2018, сертифицирани от TÜV RB.

Нашата цел е високо качество на продуктите ни и пълното задоволяване и обслужване на клиентите ни.

Износ

Продуктите ни се продават в много държави от Западна Европа както и в страни в Близкия Изток.

От 2003 година насам фирмата има постоянно присъствие на Английския пазар. Може да намерите продуктите ни в Холандия,Белгия,Австрия,Чехия,Германия и Франция,САЩ и Ирак. Изнасяме различни видове продукти под частни марки в Швеция, Финландия и Саудитска Арабия.